Cellini Ai-Xrest Kapsül Masaj Koltuğu

‘‘Yapay Zeka Teknolojisiyle Birlikte Boyun Omuz Ovma Özellikli İlk Model’’

 Benzersiz Özellikler:

  • Kas Gerginliği Tespiti

  • 4D Masaj Mekanizması

  • SL-Track

  • Surround Bluetooth Hoparlörler

  • Sıfır Yerçekimi Reclining  

  • Yer Tasarrufu Sağlayan Teknoloji

  • Ayak ve Bel Isı Terapisi

  • 16 Otomatik Program ve 6 Masaj Stili

  • Akıllı Ses Kontrolü

  • Otomatik Uzatılabilir Ayaklık

  • YOĞUNLUK SEVİYESİ 6 – 7

  • Ve daha onlarca özellik.

Açıklama

 

Uyumlu omuz masajının güçlü etkisi altında dinlenmeyi hissedin ve aynı zamanda her ağrıya ulaşmak için 7 farklı 4D ayar seviyesi ve tüm otomatik ve manuel modlar emrinizde olsun. Yeni Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+ ile benzersiz bir rahatlığa kavuşun.
Siyah ve Camel renk seçenekleriyle.
Kapsamlı Omuz Masajı
Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+, omuzlarınıza ve boynunuza titiz bir masaj sağlamak için bir hava yastığı sıkıştırma sistemi içerir. Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+ omuz masajı, omuzlarınıza mükemmel şekilde uyum sağlayan 20 omuz hava yastığına sahiptir.

Otomatik Omuz Ayarı
Otomatik analiz özelliği, vücudunuzdan bağımsız olarak masaj koltuğunun omzunuza doğru şekilde etki edebilmesi için önce vücudunuzu otomatik olarak tarayacaktır.

Omuz Masajı Düğümleri
Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+ omuz masajı alanının içinde omuz yastığının her iki yanında ekstra bir masaj kolu bulunur. Bu kol, omuzlarınıza yapılan el masajının taklit eder.

Kas Gerginliği Tespiti
Herkesin farklı ihtiyaçları olan benzersiz bir anatomisi vardır bu nedenle Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+, Ai Serisi Teknolojisine sahip algısal sağlık profesyonel programından yararlanır. Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+ daha sonra vücut tarama sonuçlarını özel ihtiyaçlarınıza göre bir masaj programı uyarlamak için kullanacaktır.

4D Masaj Mekanizması
Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+, 5 seviyeli ayarlanabilir hız, 7 seviyeli yoğunluk ve genişliğe sahip dört boyutlu bir masaj koltuğudur. Ek olarak Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+, sırt bölgesine nokta tedavisi veya kısmen masaj yapma özelliğiyle donatılmıştır.

 

Dokunmatik Ekran Denetleyicisi
Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+ uzaktan kumandası artık basit gezinme ve ayarlama ayarları için bir dokunmatik ekran denetleyicisidir. Döner montaj parçası, dokunmatik ekranın birçok açıda kolayca konumlandırılmasına olanak tanır.

46 Hava Yastıklı Tam Vücut Hava Masajı

Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+, yoğun bir kompresyon terapisi sağlamak için masaj koltuğu boyunca 46 hava yastığı içerir.

Takılabilir Manyetik Yastık
Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+, masaj rutininizin keyfini çıkarırken onu masaj koltuğunun yan tarafına takmanıza olanak tanıyan manyetik bir yastık içerir. Uygun bir omuz masajı sağlamak için masajdan önce yastığı sandalyenin sol tarafına takın.
SL-Track Lazerle İşlenmiş Çelikten yapılmıştır. Parça, masaj silindirlerinin vücudunuzun tamamına zahmetsizce dokunmasını sağlar. SL-Track boynunuzdan ve omuzlarınızdan diz arkası kirişlerinize kadar uzanır.

Negatif Oksijen İyonları
Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+, yerleşik negatif hava iyonizasyon terapisiyle donatılmıştır. Araştırmaya göre, negatif hava iyonizasyon terapisi stresi hafifletmeye ve enerjiyi artırmaya yardımcı oluyor.

Sıfır Yerçekimi Yatar ve Yerden Tasarruf
Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+’ın tek kademeli sıfır yer çekimine sahip yatma özelliği ile ağırlıksızlık durumunda rahatlamayı deneyimleyin. Bu zorunlu teknoloji ilk olarak NASA tarafından geliştirildi. Cellini’nin Yerden Tasarruf Teknolojisi ile Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+’ınızı duvardan 7 cm uzağa yerleştirebilir ve yine de tam bir yaslanma elde edebilirsiniz.

Bel ve Ayak Isıtma
Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+ bel ve ayak ısıtma sistemi ile istenmeyen sertliklerden kurtulun. Bu ısıtma bobinleri, alt sırt ve ayaklardaki ağrıyı etkili bir şekilde ısıtır ve hafifletir.

Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+, yoğun kullanım nedeniyle yorulan bacak kasları için baldır masajları sağlar. Masaj, dikey olarak hareket eden yoğurma silindirleri ile baldır kaslarını sıkıştıran hava yastığı masaj fonksiyonlarının birleşimidir.

Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+ Özel Ayak Silindirleri, bilimsel olarak tasarlanmış refleksoloji çıkıntıları yöntemiyle çok sayıda akupunktur noktasını etkinleştirmek için benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır. Ayak uzatıcıları, topuktan ayağa kadar tam bir masaja yardımcı olmak amacıyla her ayak için üç silindir içerir.

Her kullanıcı düşünülerek yapılmıştır. Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+, farklı boy ve vücut tiplerindeki kullanıcılar için tasarlandı. Sandalyenin otomatik yay yüklü Uzatılabilir Ayak Dayama yeri, maksimum konfor için 23 cm’e kadar uzar.

Cellini Ai-Xrest Kapsül 4D+ Yan Kontrol Paneli ısıtma, hava yastığı değişiklikleri, 4D masajdaki değişiklikler, sırtlık ve bacak desteği ayarları gibi hızlı ayarlardan oluşur.
USB Şarj Bağlantı Noktası

Telefon Şarj Yüzeyi

Bluetooth Surround Ses

Kapsül Kapaklı LED Işık Terapisi

LED Ortam Aydınlatması

Boyutlar

 

Sizleri Cellini masaj koltuklarının rahatlığını ve faydalarını deneyimlemek için showroom ve mağazalarımıza bekleriz.

Üstelik Cellini masaj koltuğunuzda upgrade imkanınız var.

Upgrade (Özellik Yükseltme) Nedir? 

2 yıl içerisinde satın aldığınız fiyattan masaj koltuğunuzu alıp aradaki fark karşılığı üst versiyon koltuklara geçme özelliğidir. Eğer 2 yıldan sonra değişim talep edilirse uzman ekiplerimiz tarafından koltuğunuza fiyat değerlemesi yapılacaktır.

Cellini ® Masaj Koltukları Ergo Sağlık ve Ev Ürünleri Tic. Ltd. Şti tarafından  1996’dan itibaren Türkiye ve Dünya pazarına sunulmaktadır.

Cellini masaj koltukları;

28 yıllık tecrübesi ile dizayn ve teknoloji olarak dünyanın en beğenilen masaj koltuklarına sahiptir. Model çeşitliliği renk alternatifi ve güçlü stoku sayesinde başta Avrupa ve Ortadoğu olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ihracat yapmaktadır. Hizmet kalitesini korumak amacı ile sadece kendi mağazalarında müşterilerine ulaşmakta olup Türkiye çapında servis hizmeti vermektedir.

 

Şubelerimiz:

İstanbul – Şaşkınbakkal ( Merkez Showroom ), İstanbul – İstinyePark Avm, İstanbul – Ataköy Aplus Avm, İstanbul – Aqua Florya Avm, Ankara – Kentpark Avm, İzmir – Alsancak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı.


“Cellini Ai-Xrest Kapsül Masaj Koltuğu” için yorum yapan ilk kişi siz olun