fbpx

3D – 4D – 5D Masaj Koltuğu Özellikleri Nedir?

L Shape Vücut Tanıma Sistemi

3D – 4D – 5D Masaj Koltuğu Özellikleri Nedir?

D (dimension) boyut olarak ifade ettiğimizde; L tipi Ray Sistemi üzeride hareket eden sensörlü masaj tekerlekleri sisteminin ‘tümüne’ L Shape özelliği diyoruz.

Peki L Shape Vücut Tanıma Sistemi nasıl çalışıyor, beden boyutlarımızı nasıl algılıyor?

Kuvvet etkili masaj tekerleklerinin baskısını/vurgusunu/ısıtma özelliklerini aktif etmeden önce, boynumuzdan başlamak üzere, kalçanın bitimine kadar olan bedenimizin ölçülerini algılamak üzere; L Shape sistem ’baskısı’ ön izleme turunu atıyor. Bu gezinti sırasında hassas itme kuvveti ile boynumuzun nerede bittiğini, sırt omurlarının ne kadar uzun olduğunu, kalça ve basenlerin ne kadar geniş ve uzun olduğunu algılıyor; ardından bu ölçülere göre masaj tekerleklerinin hangi bölgede daha kuvvetli, hangi bölgede daha narin dokunuşlar yapması gerektiğine karar veriyor. Elbette bu kararların tamamı önceden programlanmış (fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanlarınca) ve deneyimlenmiş bilgiler ışığında masaj koltuğunun otomatik programına dahil ediliyor. Siz, manuel masaj programı seçimi yapsanız dahi; maximum baskı etkisine ‘sağlığınız için’ yine koltuk karar veriyor.

L Shape sistemi sayesinde (ki 3d – 4d ve 5d olmak üzere zaman içinde geliştirilmiş yeni sürümler bulunmaktadır) boyu kısa veya uzun olsun, masaj koltuğuna oturan kişinin güvenli ve konforlu bir seans geçirmesi sağlanıyor.

2 D olarak adlandırılmakla hayata geçirilen bu L Shape özelliği; zaman içinde 3 – 4 ve şimdilerde 5D sürümü olarak geliştirilmiştir.

Sorular?

Bize en sık yöneltilen kuşkuların başında beliren soru; ‘genellikle’ herkese açık ortamlarda bulunan jetonlu koltuklara oturdum, ama bana uyguladığı baskı fazla veya yetersiz geldi.. gibi tepkiler oluyor.

Bu konuda tepki verenlerin haklılık payı bulunmaktadır. Her ne kadar Ticari ve Jetonlu masaj koltuk ithalatı ve butik satışı gerçekleştiriyor olsak da; bu soruyu cevapsız ve geçerli açıklama yapmadan askıda bırakmak istemeyiz. Evet, boyunuz ve vücut ölçüleriniz standard ölçüler dışındaysa; jetonlu ve umuma açık koltuklardan ‘bazen’ fazla, bazen az baskı hissederek biraz memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Vücut ölçülerinize kalmış bir durum..

Bununla birlikte; Jetonlu X5 Masaj Koltuğumuzda L-Shape özelliği vücut tanıma özelliği bakımından diğer jetonlu koltukların önüne çıkmaktadır.

Ev tipi masaj koltuğunun diğer avantajlarına gelecek olursak;

Koltukların kumanda panelinden ayarlanabilen masaj programlarının “sertlik ve duyarlılık seviyelerini” kendinize özel seçebilir, harika bir masaj deneyimi ile sağlığınıza yatırım yapabilirsiniz.

L tipi masaj rayının, J tipinde sunulduğu koltuklarımız da vardır. Kalça bölümündeki hafif yuvarlaklığımız göz önüne alınınca, J tipi masaj rayı konumlandırılmıştır. Bu gibi ayrıntılar dikkate alındığında; masaj koltuğu satın alırken nelere dikkat etmek gerekir? Belki bu yazımızı da okuyabilirsiniz..

Dünyada tek J Tipi Masaj Koltuğu Rayları; R8 koltuğumuzda bulunmaktadır.

En yeni masaj koltuklarımızdan biri olan R8 Ev tipi Premium’u buradan inceleyebilir, video görüntülerini ve yorumları okuyabilirsiniz.

Masaj Koltuğu Satın Almak Bir Sağlık Yatırımıdır.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir